Alle sammen! :)

Som dere sikkert vet er One Direction med på VMA å hvor kult hadde det ikke vært om de hadde vunnet? :D Ja, jeg vet de leder på 'Most Share-Worthy video' men Justin Bieber kommer nærmere og nærmere, han har ikke ledet over dem enda men han kommer nærmere, og det vill vi jo ikke ha?! :O Jeg har ikke noe imot Justin, han er jo kjempeflink, men One Direction fortjener virkelig og vinne denne!!

De er også med i 'Best Pop Video' og 'Best New Artist' eller 'Best Newcomer' som Harry skrev i en tweet. og der leder de ikke? :O Hva har skjedd her da? De leder stort på 'Most Share-Worthy video' men ikke på de andre? I dag er deres siste sjanse til å støtte dem når det gjelder stemming av VMA så nå gjelder det! :) Stem, stem, STEM!!

Dette er linken for 'Best New Artist': http://www.mtv.com/ontv/vma/2012/best-new-artist/ Dere finner fram til de andre selv :) Ganske enkelt. Så, jeg sier det igjen, når de jobber rompa av seg for å lage bra musikk for oss, og noen ganger kommer ut til oss og alt slikt, uansett om mannagement liker det eller ikke, da kan vell vi klikke 'One Direction' på stemmeknappen et par ganger, ikke sant? :)

Jeg har stemt maaaange ganger nesten hver natt og dag, og er ganske sikker på at jeg og andre folk på skolen min utgjør snart en liiiiiiiiiten prosent i tallene deres, gjør det samme dere også så er vi sikre på at de vinner! :) Det hadde betydd så mye :') Både for dem, og for oss Directioners og fans :)

 

SÅ, For de som lurer på når VMA er, Oda har tweetet MTV Norway for å være sikre ;) :

Sendingen går direkte på MTV klokken 02.30, 

Repriser:
Fredag: 20.55
13.20 og 15.40 BÅDE lørdag og søndag samt 20.50 lørdag kveld, så håper dere får anledning til å se den minst én gang :) Jeg skal se den hver gang bortsett fra i natt siden jeg må sove fordi jeg har en laang dag foran meg.

Så! :) Håper dette hjalp! :)One Direction øver til VMA :) Gleder dere dere like mye som meg? :)

 

-Ranveig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits